JOSSUN SARJAKUVA-PÄIVÄKIRJA

lauantai 15. joulukuuta 2012

Tuumasta toimeen

No nyt on tietenkin hieman myöhäistä aloittaa kirjoitus koska sarjakuvani on jo kolmannessa luvussa....mutta siis kirjoitan sarjakuvatyöni etenemisestä ja sellaisesta.Eli aloitetaan:

15.12.2012 KLO 15:30
Sarjakuva etenee hitaasti mutta varmasti. Kolmannessa luvussa on paljon työtä aivoille, koska en kirjoita juonta etukäteen. Mutta luku on toisaalta varma, toisaalta surullinen. Pidän luvusta paljon.


Jotain tuon tapaista kai...





Sarjakuvan tarinan tarkoitus...:

Sarjakuvan itse aihe tulee tässä:
Naomi on 15-vuotias pirteä tyttö, joka eräänä päivänä kävellessään koulusta kotiin poikkeaa ystävältään kuulemastaan Nadeshikon taikakirjastossa. Hänet temmataan magian avustuksella toiseen maailmaan, jossa on noitia, velhoja, arvoituksia...ja legenda. Naomi joutuu taikakouluun, ja alkaa opetella magiaa tyhjästä. Mutta onko Naomilla jonkin sortin uudenlaista magiaa, vai liekö sattumaa, että Naomin tunteiden tila alkaa vaikuttaa pikkuhiljaa enemmän ja enemmän ympäristöön...? Naomia aika läheltä seuraava luokkatoveri Takeshi alkaa varmistua siitä, että Naomi on Valittu, oraakkeli, jonka kohtalo on ennalta määrätty...Miten käy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti