JOSSUN SARJAKUVA-PÄIVÄKIRJA

Wings of Truth - hahmoprofiilit

Wings of Truth/Naomi


NAOMI

Alunperin
Naomista piti tulla täydellisyyden perikuva; tyttö, joka osaa pitää puoliaan ja laittaa kaiken peliin ystäviensä puolesta. Nimi Naomi itsessään tarkoittaakin kauneutta, ja siitä hänet nimesinkin.  Lopulta kuitenkin päätin tehdä hänestä kovemman, koska kuka jaksaisi olla aina lempeä, kun on sellainen taakka kuin kuolema maailman puolesta? Naomi on hahmona aina ollut minulle sinällään helppo tehdä, piirtäminen ei vaadi paljoa ja käsi oppii tekemään kaarevat viivat nopeasti. Voisin jopa sanoa, että Naomi on kaikista tekemistäni hahmoista lempparini.

TAKESHI 

Alunperin Takeshin oli tarkoitus olla tyypillinen "pahispoika", joka ei näytä muita tunteita kuin vihan, mutta tämäkin suunnitelma meni täysin lyttyyn, kun  tein Naomista alkuperäistä tarkoitusta kovemman. Kuvitelkaa nyt itsekin, mitä siitä tulisi, jos laittaisin sarjakuvaan kaksi kovaa hahmoa, joiden olisi vielä tarkoitus alkaa seurustelemaan! Eihän siitä tulisi mitään väkisinkään! Tai, no, mistäpä minä teidän, mihin te kykenisitte, mutta minun (hyvin laaja) mielikuvitukseni ei siihen riittäisi. Lisäksi Takeshi oli helpompi tehdä kilttinä hahmona. Sen verran sentään leikittelin hänen luonteellaaan, että tein hänestä hivenen verran ilkikurisen, minkä voi huomata lähinnä ajattelemalla häntä hahmona. Siitä voimmekin siirtyä aiheesta toiseen! Hahmona Takeshi nimittäin ei ole minulle kovin helppo, vaikka luonnetta muuttamalla vaikeusaste laskikin. Mitä pidempään olen piirtämättä häntä, sitä enemmän minua alkaa pelottaa hänen piirtämisensä. Siitä huolimatta, silloin kun piirrän(tai siis aloitan piirtämisen) häntä, käsi muistaa jälleen kerran samat vanhat viivat(jotka tosin hieman muokkautuivat siinä vaiheessa, kun päätin leikkauttaa hänen piikkihiuksensa) ja piirros luonnistuu entistä paremmin. Pidän takeshista hahmona hyvin paljon, ja jostain syystä pidän ns. "kliseisestä" faktasta, että hän osoittautuikin VastaValituksi. Joskus sarjakuvissa on hyvä olla itsestäänselviä/arvattavia asioita. Niistä nauttivat osa lukijoistakin, ainakin itse pidin tämäntyyppisestä asiasta sarjakuvassa. Takeshin nimi muuten tarkoittaa pikkusoturia.

HANAKO 

No, Hanako...hänestä ei minulla ole paljoa sanottavaa...okei, se oli vitsi. Alunperin Hanakosta piti tehdä supersöpö tyttö, joka ei välttele rusetteja ollenkaan, vaan pikemminkin hakeutuu niden luokse(nimi muuten tarkoittaa pikkukukkaa). Muutin kuitenkin häntä jonkin verran. Hanakosta sain itse ainakin paljon huumoria, kun tein hänestä rempseän ystävän, joka on rusettihullu jossain määrin, mutta silti trendikäs. En tosin mielestäni ole kovin hyvä vaatteiden suunnittelussa.  Hanako ja Naomi sopivat mielestäni hyvin parhaiksi ystävyksiksi, koska Naomi on kova hahmo, joka pitää kipunsa omana tietonaan, ja Hanako taas on henkilö, joka tarkkailee etäältä ja juonii juonia ystävänsä hyödyksi. Myös luvussa 7 ilmestyvä kohtaus, jossa Hanako aiheuttaa hieman draamaa Naomin ja Takeshin välille oli tarkasti suunniteltu ja hän osasi myös arvioida tilanteen tarpeeksi hyvin, jotta tiesi, että kaikki päättyisi hyvin. Hanako on juuri sellaista tyyppiä, jonka haluaisin omaksi ystäväkseni(tosin kyllä minulla onkin sellainen ystävä ainakin jossain määrin). Hanakon kaksiväriset hiukset saivat alkunsa jostain niin syvältä, etten edes tiedä, mistä. Osansa varmaan oli myös laiskuudellani. En nimittäin ollut tarpeeksi omistautunut luonnollisuudelle, jotta olisin tehnyt hiuksista kokomustat. Niinpä tein mustat vain etuosasta. Näin jälkikäteen se hävettää hieman, mutta ainakin hiuksista tuli omalaatuiset ja muistettavat. Hanakosta pidän oikein paljon, ja luuulen, että muutkin pitävät hänestä.

SAKURA

Okei, tähän jotain...no, Sakurasta halusin tehdä humoristisen ja rennon äitihahmon Naomille, ja ymmärtääkseni onnistuinkin ihan kohtuullisesti. Se vain vähän harmittaa, että hän esiintyi niin vähän. Pidin hänen luonteestaan ja vaatetuksestaan, ja ilahduin varsinkin silloin, kun huomasin, että 'Hei! Tehdäänpä hänellekin pieni romansssssi!' ja kyllä, kirjoitin tarkoituksella montaa s-kirjainta. Loppujen lopuksi oli mukavaa saada kertoa, että hän meni naimisiin ja sai vauvan(kyllähän hänellä Nadeshiko jo olikin, mutta hän oli yksinhuoltaja). Muuta tästä aiheesta ei olekaan. Paitsi että Sakura tarkoittaa kirsikankukkaa!

NADESHIKO

Jaahas, Nadeshiko...No, hänellä ei ollut tarinassa sen suurempaa merkitystä kuin olla välikappaleensa Naomin ja taikamaailman välillä. Kyllähän tietysti tarinan alussa esiintynyt Takeshin kysymys saattoi herättää pientä miettimistä, että 'hei, tykkääkö Takeshi Nadeshikosta' mutta niin ei kuitenkaan ollut.Oli myös kuva saada sarjaan yksi kimonotyttönen. Siitä olen ainakin Nadeshijkolle kiitollinen.

KEIICHI

Tässä jälleen yksi humoristinen hahmo...Alun perin en ollut ajatellut lainkaan ottavani häntä tarinaan mutta kun huomasin, että minulla ei ollut aihetta ja halusin tehdä pian, kehitin 'lällyn' juonen Takeshin isästä ja Sakurasta yhdessä. Kohtauksesta tuli ehkä hieman teinimäinen, mutta tiedän ainakin erään, jolta olisi jäänyt monet naurut nauramatta ilman tätä kohtausta, joten en vain voi vihatakaan sitä. Varsinkaan, koska tämän pikkuseikan takia Takeshi ja Nadeshiko ovatkin sisaruspuolia! Nauran sille yhä uudelleen, ja sen takia pidänkin siitä.

MAIKA

Maika on myös yksi hahmo, josta pidin paljon. Hän on Naomin paras ystävä Valittujen maassa, mutta ei kuitenkaan vedä vertoja Hanakolle(he eivät muuten tule kovin hyvin juttuun, kuten voi huomatakin lisätarinasta).Hänestä tuli hauska luonne, kun lisäsin täydellisyyteen hieman kömpelyyttä, avuttomuutta ja kovaa luontoa tarinan edetessä. Hän on yksi lempihahmoistani ja pidän hänestä varmasti jatkossakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti