JOSSUN SARJAKUVA-PÄIVÄKIRJA

Irtotaidetta

Satunnaisia piirustuksia vuosien varrelta...kritiikkiä saa antaa kunhan muistaa pysyä kohtuuden rajoissa(esim. ei mitään 'tää on ihan surkee' vaan 'no eihän tämä kovin hyväkään ole, mutta kyllä tästäkin ainakin yksi hyvä asia löytyy' :D ihan mielenrauhani säilymiseksi ei läpihaukkumista, kiitos!)


__________________________________________________________________________________

Tämänhetkisistä töistäni tähän olen luultavasti eniten tai ainakin toiseksi enitn tyytyväinen. Tussauksessa tuli pieniä virheitä tehtyä mutta loppujen lopuksi olen suht tyytyväinen tähän. Aikaa meni ehkä vähän yli tunti. Välineet ihan lyijykynä, pyyhekumi, vahvistuskynä ja harmaita tusseja.


Tämä taas...no, tein tämän tappaakseni aikaa koulun jälkeisessä läksykerhossa...Tämä on työ, josta pidän ehkä eniten. Aikaa käytetty luultavasti noin vartti. Välineenä lyijykynä.


 Tämä...No, myönnän, tämä on aika karu :D Halusin piirtää yanderen, koska koulussa opettaja luki ääneen jännitysromaania. Tähänkin aikaa jotain vartti ja kyllä, pelkällä lyijykynällä.
Okei, tein tämän muuten vain, enkä oikein itsekään pidä tästä. En vain voi sille mitäään! :DJos joku ei oel huomannut, kirjoitan tarinoitakin, ja tämä tyttönen on uusimman tarinani päähenkilö joten älkää välittäkö, että nimi on sama kuin Ai no Mamoru: Emiko!:ssakin. Tähän meni varmaankin jotain 20 min. Lyijykynällä vain. Tarinani muuten löytyvät osoitteesta jossuntarinat.blogspot.fi jos jostakuta kiinnostaa, millaista kirjoittelen., Ei huolta, teksti on paljon mielikuvituksellisempaa kuin sarjakuvani :D


No tämä sitten...kyllä, tämäkin on tarinastani, mutei niin hyvin piirretty :D En edes käyttänyt tähän paljoa aikaa, ehkä 5 ja 10 minuutin välillä kulkee raja...lyijykynälä jälleen kerran :D

Vai että tämä sitten...no, olen tehnyt tästä muuten videon youtubekanavalleni, kannattaa käydä katsomassa! Se on saanut muutaman kehunkin. Pidän ideana tästä itsekin, mutta hiukset ovat mielestäni vähän kankeat ja hahmo itsessään on ruipelo...Olisis siis voinut olla parempikin, mutta tein tätä toista tuntia, ja nythän se roikkuu seinälläni omassa huoneessani, joten pakko tähän on tyytyä :D Tussit, vahvistuskynä, lyijykynä, kumi.


Voi jestas, tämäkin vielä...:D No, olen tähän ihan tyytyväinen...Ninja, jos joku ei tajunnut, ja aikaa käytetty kaksi tuntia. Välineinä lyijykynä, kumi, vahvistuskynä, ihonväritussi ja puuvärit.Lisäsin vanhaan tonttuaiheeseen fantasiaa, ja syntyi tytö, jolla on hopeiset hiukset, hassut vaatteet, pieni koko, tähtilentoajokki ja tontun ura :3 Käytin aikaa ehkä tunnin. Pidän tästä.


Ja tämä sitten.....No. Ihan ensinnä sanon että tämä tytteli on tarinani päähenkilö - siis kirjoitetun, ei piirretyn tarinan. Tein tämän tietysti tietokoneella ja muut tarvittavat tiedot löytyvät alalaidasta. :D Aikaa ehkä....en tiedä XD 4 tuntia?

 Ja tämä neito tässä on edellisen blondityttösen uusi paras kaveri, jonka jalat näkyvät liian huonosti hameen läpi XD Läpinäkyvä hame, siis. Aikaa koneella ehkä kolmisen tai nelisen tuntia.

 Vähän uudelleenpiirrettyjä. Vasemmanpuoleiset ovat mitä luultavimmin 2013-vuodelta. Vedinpä syksyllä sitten uudestaan :3 Vähän harmittaa kun tietyt asiat on kadonneet tyylistä mutta en mä varmaan takaiskaan menis jos valita voisin XD Tästä minä olen jotenkin aina tykännyt :3 Itse asiassa Emikon takki on tämä sama. En keksinyt muuta niin otin tämän kun niin tykkäsin XD Vähän hiukset harmittavat, kun muste meni sottaiseksi väritysvaiheessa :'(


                                       Pari kuvaa Elistä ja Lavenderista :3 Molemmat ovat siis omia hahmojani. Elistä olen kirjoittanut tarinankin(sen ihka ensimmäisen tarinani) ja Lavender on tämän kullannupun tytär :3 Tässä alimmassa El on 14 ja Lav 16, tarinoidensa ajankohdan mukaan X3 Vähän mokasin tuon kiviseinän, mutta ajattelin antaa sen olla kun muuten onnistui niin kivasti...Ja tässä sitten viimeisimmän tarinani pääpari, Leasy ja Aiden :'D Kuva on vanha mutten varmaan koskaan ala vihaamaan sitä. Aiden onnistui omasta mielestä tos hyvin ottaen huomioon miten sen aikaiset kuvat muuten meni, mutta Leasy...no, en ala valittamaan. Paitsi ehkä naamasta XD

Piirsinpäs Naomin pitkästä aikaa :3 Jotenkin olen tosi iloinen, että vaikka tyyli on Naomin loppuajoilta kehittynyt aika paljon, Naomi ei silti näytä ppahaltakaan. Voisin josks koittaa piirtää Naomin ja Emikon käsin yhteen kuvaan...X3Ei tästä sen enempää: piirsin, pilasin ja tyydyin kohtalooni.

5 kommenttia:

 1. Tosi upeita! Rakastan varsinkin sarjista. Toivottavasti tulee pian lisää^^
  T: Hodgis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! ^^ Lisää tulossa, kunhan piirtäjä laiskuuttaan jaksaa. :'D

   Poista
 2. Noi kaksi uusinta on tosi hienoja :3 Ja muutkin ihania ja hienosti väritettyjä ♥ ~Kina-sisko

  VastaaPoista
 3. Oi, ootpa kyllä kehittyny! :) Taisit löytää sopivan piirustusohjelmankin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! ^3^ Löysin tosiaan. Huomaako sen? :D

   Poista