JOSSUN SARJAKUVA-PÄIVÄKIRJA

Naomi-ei-aivan-lyhytsarjakuva: ensimmäinen luku

Muistavathan kaikki Wings of Truthin? Sen ei yhtään kliseisen, ei yhtään surkean, yhdeksän luvun sarjakuvan, jonka piirtämiseen ei mennyt lainkaan niin lyhyt aika ja jonka jälki ei ollut niin yhtään hutiloitua?

No sitähän minäkin.

Sinäkin aikana, kun tätä sarjakuvaa piirsin, en ollut jälkeen tyytyväinen(mikä lienee ymmärrettävää, koska minähän aloitin sen piirtämisessä kehittyäkseni) ja aina siitä lähtien olen tiettyjä osia siinä tarinassa hävennyt ja aika lailla.

Kerran vuonna 2014 sattui talvinen päivä, kun armaalla Jossulla ei ollut mitään tekemistä. Jostain iski inspiraatio, että mitä jos koetettaisiin uudestaan?

Ja näinpä siinä kävi - piirsin sitten Naomin ensimmäisen luvun uudestaan.


Ei tullut hirveän huolellisesti luonnosteltua - tikkuluonnos ja kenties haastavia kohtia hieman sinisellä kynällä. Melko vapaasti musteella sen jälkeen. Kun sitä sillä tavalla miettii, oli sitä kai tultua kehityttyä alkuperäisen sarjakuvan piirtämisen jälkeen. Juonestahan ei auta sanoa mitään, kun sitä en mennyt muokkaamaan, vaan halusin vain nähdä kehittymisen piirtäjänä ja ruutujen sovittelijana.

Siltä näyttäisi, että toivoa on. Ottaen huomioon myös kuinka paljon tämän jälkeen on tullut kehityttyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti